ÆBLESPECIALISTERNE //

Æblespecialisterne er en socialøkonomisk virksomhed, der brænder for danske æbler. De har udviklet en lang række skønne produkter, f.eks. æblesmør og tørrede æbler skabt på danske æbler – også dem, der er lidt skræv, bulede og ikke kommer gennem nåleøjet til grøntafdelingen. Vi har rigtig mange forskellige æbler i danmark – og vores klima er perfekt til æbler.

Udfordring: Æblespecialisterne havde behov for at skabe en visuel identitet fra logo til emballager, fra skiltning til pop-up stand og salgsmaterialer. Udfordringen er som iværksætter med et mindre budget at komme godt fra start på en billig – men professionel – måde.

Løsning: Vi har skabt en enkel, rustik visuel identitet med kærligheden til æblet i fokus. Sort og enkle etiketter, der både oser af kvalitet, får de smukke farver i æblerne fremhævet og gør det let, at de selv kan printe og justere etiketterne løbende. Rustikt med æblekassen som bærende element i messer og displays, så det er let at skabe en stemning af det gode håndværk og vise æblerne og produkterne i et autentisk miljø.  En ærlig fotostil, der har æblet i fokus. Æblespecialisterne – danske æbler som du aldrig har smagt dem før!


ÆBLESPECIALISTERNE // ÆBLESPECIALISTERNE // ÆBLESPECIALISTERNE // ÆBLESPECIALISTERNE // ÆBLESPECIALISTERNE // ÆBLESPECIALISTERNE // ÆBLESPECIALISTERNE // ÆBLESPECIALISTERNE // ÆBLESPECIALISTERNE // ÆBLESPECIALISTERNE // ÆBLESPECIALISTERNE // ÆBLESPECIALISTERNE // ÆBLESPECIALISTERNE //
loading..