E-VET // eksperimentarium

E-VET er en klassisk grossistvirksomhed, der leverer alt til dyrlægebranchen – også viden i form af kurser med højt fagligt indhold i et kompetencecenter. Den digitale tidsalder og kædedannelsen har også ramt dyrlægebranchen, så E-VET havde behov for at få løftet deres webshop til digital 2.0 samt arbejde langt mere professionelt og struktureret med viden i deres kompetencecenter.

Løsning: Vi startede helt fra basic. Fik ryddet op og luget ud i alt fra lokaler, showroom, tryksager og annoncer og fik skabt et helt nyt visuelt univers til både E-VET og deres kompetencecenter. Næste step var udviklingen af årshjul med kampagner og en struktureret tilgang til nyhedsbreve, hvor vi har skabt hele platformen og udvikler indhold. Udvikling at et nyt website med webshop og en renovering af deres kompetence-center, hvor vi har forretningsudviklet på nye kursus-typer, så der kan blive skabt noget mere business, der kan ses på bundlinjen.

Tjek www.evet.dk – der blev bygget, som vores digitale legeplads – og nu er deres hjemmeside, mens vi bygger deres nye e-commerce site i samarbejde med E-VETs webbureau.


E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium E-VET // eksperimentarium
loading..