GEOGRAFISK HAVE //

Geografisk Have er en grøn botanisk have i Kolding med mere end 3000 forskellige træer, planter og blomster – den er opdelt i geografiske haver, alt efter hvor planterne kommer fra og har derudover unikke rosenhaver og inspirerende temahaver. Det er en helt unik 100 år gammel have med omkring 50.000 besøgende om året. Den har et kæmpe potentiale til at blive en endnu mere attraktiv attraktion for både familier og haveturisme.

Udfordring: Den udstråler ikke det wauuuuw og potentiale, den har. Den har fået internationale priser for rosenhaven. Den har rigtig meget mere at byde på end de historier, vi får fortalt i dag. Den virker ikke op-to-date med de fysiske rammer, kommunikation, skiltning, website… og man står overfor et markant ønske om at fundraise til at give den et løft. Derfor har vi behov for at starte med kommunikationen, så dén kan løfte det andet.

Løsning: Vi har redesignet logoet fra 70’erne med afsæt i tankerne fra det gamle logo og havens DNA. Det geografiske, træerne der rækker op og de solide rødder det hele bygger på. Der er skabt en grøn tråd på tværs af alle materialer, en opdatering af facebook, plakater og en ny hjemmeside, der virker mere levende indbydende, og som på en enkelt måned havde mere end 30.000 besøgende.

Vi har taget frøene fra fortiden og skabt grobund for væksten i fremtiden. Potentialet er klar til at springe ud.


GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE // GEOGRAFISK HAVE //
loading..