Din visuelle identitet

er dit dna på et frimærke!

 

fingerprint_330x440Nye udfordringer, ny strategi og et nyt udseende. En ny virksomhed, et nyt brand, en fusion eller en revitalisering af noget eksisterende. Din visuelle identitet er altafgørende for de signaler, du sender til omverdenen.

Vi skaber sammenhæng mellem din virksomheds strategi, mission, værdier og det visuelle udtryk. En visuel identitet skal tage afsæt i, hvem du er – og hvem du gerne vil være i fremtiden. Hvad vil du være for dine kunder? Hvordan skal din position være i markedet? Hvad er det for et brand, du ønsker? hvordan ser konkurrenterne ud…? Hvilke produkter har du nu og i fremtiden? I en workshop finder vi sammen ind til kernen af dit brand og dit DNA.

På baggrund af det designes en række grafiske scenarier, som vi sammen syretester. Og endelig udvælges og udformes det endelige visuelle look. En visuel identitet rummer typisk logo, typografi, farvepalette, grafisk og fotografisk stil – den røde tråd på tværs af alt hvad du gør, uanset om det er mail, messe eller møder.

Et logo er dit DNA. Det skal fortælle, hvem du er på 2 x 2 cm.

Det visuelle look er ikke stærkere end din implementering. Vi kan hjælpe dig hele vejen fra klar-parat-start-pakken til gør-det-selv-kit. Vi kan udarbejde den lille, hurtige designguide eller avancerede online designmanualer. Og vi har rigtig god erfaring med at Jeres nye look sendes godt fra start med en stærk kickoff og introduktion.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan give din virksomhed
eller dit brand et visuelt løft, der skaber konkurrencekraft.