Hus
Mennesker
Indretning
Hus
Indretning
Sofa
Indretning
Gummistøvle
Papir
Toilet
Indretning
Toilet

Kontor, studio, møder med karakter

Hus

Rådgiver, designer, tekstforfatter, webhaj, konsulent, freelance, strateg, grafiker, ad’er eller dig?

Har du lyst til at arbejde i et kreativt hus fyldt med skæve lokaler og spændende mennesker? Så er det måske dig, der skal have et kreativt skrivebord i vores åbne kontorfællesskab, et 50 m2 hjørnekontor med udsigt til marker, have fotostudio eller atelier i vores renoverede staldbygning eller …

Vi har et utraditionelt og kreativt kommunikationshus 7½ minut fra Kolding – ude på landet med højt til loftet og muld under støvlerne. Mange spændende mødelokaler, der får folk til at spærre øjnene op og komme igen – fx. jagtstuen, idéværkstedet og den fine stue… alle i skævt, lækkert design og glimt i øjet! Og så er der selvfølgelig masser af gratis p-pladser.

Indretning

Vi har også plads til dig
Det er hyggeligt at være mange – og kan det give synergi mellem vores virksomheder, er det jo bare endnu bedre! I dag bor vi: ImageConsult (marketing),  FirstGrade (youtube og tøj) og WRO (robot-challenge)

Du får lyse vægge og sort gummigulv, rengøring, internet, frit brug af fælles rammer og de utraditionelle mødelokaler, og vi er fleksible i forhold til dine ønsker og behov. Er du interesseret i et skrivebord, står det klar til dig for 1.500 kr. ex. moms pr. måned. Kontoret på 50 m2 er umøbleret – men klar til jer.

Sofa

Hør mere og kig forbi
Er du interesseret eller nysgerrig for et kig? Så kontakt Merete Due Paarup på 7684 3405 eller på mdp@imageconsult.dk

Smugkig lige her