NORTHERN GREENS //

Northern Green er en af de største spillere, når det gælder salg af friske grøntsager, f.eks. små snackgulerødder i tonsvis til hele Europa.

Udfordring: Northern Green er på et marked, hvor det er svært at differentiere sig, og de havde behov for en markant, grafisk profil, der kunne styrke deres position på markedet i forhold til de store kæder – og markere, at man er leverandør med friske grøntsager året rundt i den højeste kvalitet. Det var både den visuelle profil, fotostil, salgsmaterialer, web og messe. Man ønskede at virke seriøs og i øjenhøjde med stor professionalisme og passion for råvarerne – og samtidig være frisk og markant.

Løsning: En lys, enkel, nordisk stil tilsat grøntsager – der skaber et let, luftigt udtryk på tværs af alle medier og platforme. Vi har skabt en markant og bærende fotostil – stram styling med råvarerne i hovedrollen. En enkelt designlinje til basismaterialerne, specialudviklede salgsmaterialer, webside med mobilplatform og en lys og let messestand.

Smag på de sprøde grøntsager her >


NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS // NORTHERN GREENS //
loading..