OSCARS KAFFEBAR //

Café Oscar er en cafe på Kulturøen i Middelfart. I forbindelse med en større renovering af Kulturøen ønskes den større sammenhæng og synergi mellem Panorama Biograferne, Kulturøen og Middelfart bibliotek – og caféen. Her bliver caféområdet nemlig smeltet helt sammen med de øvrige – det giver både muligheder og udfordringer. Man ønsker ligeledes at retænke caféen til en kaffebar.

Udfordring: Kulturøen har en visuel identitet. Det er dog et meget kompliceret logo, der kan være svært at bruge i praksis. Biblioteket har fået tegnet rammerne af den kendte arkitekt Rosan Bosch – og der er fuld smæk på farver og former. Den nye Oscars Kaffebar ønsker både en fælles linje og sammenhæng med de øvrige aktører – men også have sin egen visuelle identitet.

Løsning: Vi tager afsæt i designet fra Kulturøen og den nye vilde farverige arkitektur – og skaber en rolig linje med basis i sort tilsat farverne med et pift. Logoet bliver en kaffekop, hvor dampen er filmstrimlen, der skaber sammenhæng til biografen. Vi kobler filmcitater med kaffecitater for at skabe et skævt tvist og lader slikket i Slikland bliver stjerner. Det er både farverigt og sort som kvalitetskaffe.


OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR // OSCARS KAFFEBAR //
loading..