RINGSTED DUN //

Ringsted Dun er dyner af høj kvalitet, der designes, produceres og sælges fra Dykon. Alle dyner ligner hinanden – og selvom det er en, du bruger 1/3 af livet, så er involveringen lav, præferencerne for mærker svag og det samme er lysten til at købe dyner, der ikke er på tilbud.

Udfordring: Ringsted Dun er et af mærkerne i dynekoncernen Dykon. Alle deres brands af dyner lignende hinanden – og udfordringen var at skabe forskelligt DNA og visuelt udtryk for deres forskellige dynebrands, så de kunne få mere karakter i et udfordret marked, hvor dynerne skal kæmpe deres egen kamp f.eks. i specialhandlen. Og ikke mindst ønskede Dykon, at Ringsted Dun skulle kunne bruges som et spydspidsbrand på eksportmarkederne på samme tid som det i Danmark sælges i specialbutikker. Vi satte gang i en designproces med alle sælgerne, tog på mysteryshopping og lavede en stribe interviews med butikspersonale og forbrugere.

Løsning: Ringsted Dun brandes som dansk kvalitet og experten indenfor søvn og dyner. Det er fokus på den gode søvn, teknologi i dynerne og gode råd i valget af den rigtige dyne og pude.  Logoet blev strammet op og tilføjet since 1947. Farverne blev hvidt med et touch af rødt. En ny serie af hangtags og emballager blev strammet op, så udtrykket får mere enkelhed. Endelig blev der valgt en fotostil, hvor modellerne altid sover for at signalere den gode søvn…  alt samlet i en designmanual sammen med kernefortællingen og moodboards.


RINGSTED DUN // RINGSTED DUN // RINGSTED DUN // RINGSTED DUN // RINGSTED DUN // RINGSTED DUN // RINGSTED DUN // RINGSTED DUN // RINGSTED DUN // RINGSTED DUN // RINGSTED DUN // RINGSTED DUN // RINGSTED DUN // RINGSTED DUN //
loading..