Outsourced Marketing
Boost din business med støttepuljer

Boost din business
med støttepuljer

Regeringen har søsat forskellige tilskudsordninger og støttepuljer til at styrke erhvervslivet og fremme den digitale og bæredygtige omstilling.

Du har derfor mulighed for at søge økonomisk tilskud til rådgivning og investering i omstilling, der kan styrke din virksomheds digitale position, øge konkurrenceevnen og booste din bundlinje.

 

Det kan være svært at få et overblik over de forskellige muligheder, og derfor har vi listet de puljer, der pt. kan søges, her:

  • Omstillingspuljen: Et løft til turisme og oplevelsesbranchen – åbner 30. oktober, så søg nuuuu! – Læs mere her
  • SMV:Digital: Eksportfremmende digitalisering – åbner 4. november, så søg nuuuu! – Læs mere her
  • Bliv digital: Kom i mål med din digitaliseringsproces – Læs mere her
  • Grøn Cirkulær Omstilling: Implementer grønne og cirkulære forretningsmodeller – Læs mere her

 

Få finansieret digital og grøn omstilling

Vi kan rådgive og udvikle inden for digital omstilling og mere bæredygtig business – begge dele kan styrke din forretning og booste din konkurrenceevne.

Få sparring om digital forretningsstrategi, nye forretningsmuligheder og få hjælp til at afdække de muligheder, der er for bæredygtig og digital vækst for netop din virksomhed.

 

Sådan får du del i puljerne

Der frigives løbende nye puljer fra regeringens side, og hver gang gælder det om at komme hurtigt til tasterne. Så hav gerne en ansøgning klar, når puljen åbnes. Ofte behøver du ikke at have alle detaljer på plads for at søge, så det handler mest bare om at få ansøgningen afsted. Du kan holde øje med kommende puljer her. Vi opdaterer løbende siden.

 

Hvor meget får du så?

Vær opmærksom på, når du søger puljer, at støttebeløbet ofte er et tilskud og ikke en fuldstændig finansiering. Det ses ofte, at der støttes med en vis procentdel af investeringen op til et givent beløb. Du skal derfor være klar til at lægge en investering selv. Så det er oplagt at gå i dialog og brainstorm med os allerede inden, du søger støtte. Vi kan være med til at afdække potentielle investeringsmuligheder og omstillingsprojekter, så du er klar, når puljerne kommer.

Vi er klar med en uformel kop kaffe – både online og offline.

Er du klar?

Merete

Få en snak om mulighederne for at booste din business med støttepuljer.

Kaffen er klar. Ring eller skriv til Merete.

Telefon: 7684 3405 | 3060 1001
Mail: mdp@imageconsult.dk