Branding
er bundlinje

Dit brand er helt central for din business og din bundlinje. Det er forskellen på om du kan tiltrække og fastholde kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Et lille eksempel er vand. En kop vand fra det lokale vandværk koster ikke mange ører – men køber du en veldesignet vandflaske tilsat branding og storytelling, så kan du tage en literpris der er markant højere. Og vandet er (måske) helt det samme.

Branding er alt
Det er den røde tråd i dit brand fra din mailsignatur til din messestand, fra din emballage til din skiltning, fra kampagner til telefonsvar, fra teksterne til fotostil. Alle touchpoints er vigtige – men ikke lige vigtige for alle brands.

360 graders branding
Vi arbejder med 360 graders branding, hvor vi ser på alle virksomhedens muligheder – og så prioriterer vi hvilke der er de vigtigste for jeres business og starter der.

Vi skaber en sammenhængende brandingstrategi og udfordrer dig på at blive skarp og skille jer ud, så det får den røde tråd uanset hvor kunderne møder jer.

Brandingsboost
Det behøver hverken være dyrt eller svært. Men det handler om at have en klar strategi og en stærk slagplan – og så holde fast og ikke sjuske i krogene. Alt det du gør ér branding – også alt det du ikke gør.

Klik rundt og se eksempler på hvordan vi har hjulpet virksomheder med branding på rigtig mange forskellige måder. Og vi er klar til at give dit brand et eftersyn. Kig forbi til en uforpligtende kop branding-kaffe. Vi er klar – er du?

Visuelle identiteter
Vi skaber