Visuel Identitet Design af logo
Design af logo

Visuel identitet

Design af logo er dit
brand i koncentreret form

Et logo er dit DNA kogt ned til en boullionterning. Hvordan skal den smage – er det blidt og velafbalanceret, eller er det markant og krydret? Er du varm eller kølig? Er du enkel eller kringlet? Er du rund eller kantet?

Dit logo skal være unikt og er en vigtig del af dit brand. Så hvad er kernen i dit brand? Hvad skal dit logo kunne? Er det ét logo eller en serie, der skal matche flere ben eller brands i din forretning – er det et dynamisk logo, der kan forandre sig eller … ?

Logo betyder på latin symbol eller kendetegn – og dét er i dag meget mere end bare lidt tryksværte i hjørnet af brevpapiret.

Et logo – mange krav

Fremtidens logoer skal være multifunktionelle, dynamiske, skalérbare, levende, legende, fleksible, individualiserende, involverende og ja, naturligvis, identitetsskabende.

Klik rundt og se eksempler på logoer, vi har skabt, eller kig forbi til en uforpligtende kop logo-kaffe. Vi er klar – er du?

Cases

Én ud af mange

Et logo er blot en af smagsforstærkerne i din visuelle identitet. Vi oplever ofte, at der opstår forvirring omkring betegnelserne logo, brand og visuel identitet. Her er det vigtigt at pointere, at et logo ikke er et brand, men et symbol, der gør dit brand synligt og genkendeligt. Ligeledes er et logo ikke en visuel identitet, men en del af den visuelle identitet. Logoet er så at sige en del af noget større.

Et logo skal være unikt, let genkendeligt – og så skal det formidle din historie og de værdier, du står for. Du tænker måske: “Skal alt dét være i ét logo?”, og svaret er: “Ja, det skal det.”

Hos ImageConsult tror vi ikke på, at der findes dumme spørgsmål. Derfor spørger vi løs, når du kommer til os med et brand, vi ikke kender eller en ny kampagne, vi skal lancere. Det hjælper os med at ramme inden for målskiven, så vi hurtigt og effektivt kan få din virksomhed ud over rampen med en ny lancering eller en relancering af brandet.

Vi glæder os til at tænke kreativt sammen med jer.

Logo fra A til Z

Fra idé til streg, fra streg til eksekvering. Vores grafiske mestre, tekst-teknikere og online værkførere hjælper jer med den kreative process fra A til Z. Lige fra første spæde idé, til at I ser resultatet på jeres hjemmeside, sociale medier, nyhedsbrev, merchandise eller trykte magasiner.

Skal vi også hjælpe dig med at brande eller rebrande din virksomhed, så giv os et kald, eller skriv til os på mail. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål om alt ligefra produktionstid, proces og pris på en ny visuel identitet med logo og branding.

Merete

Få en snak om din visuelle identitet.

Kaffen er klar. Ring eller skriv til Merete.

Telefon: 7684 3405 | 3060 1001
Mail: mdp@imageconsult.dk