Image Alt
Digital Marketing

Digital Marketing

Digital marketing styrker
dit brand
og din bundlinje

Digital tilstedeværelse er et must. Så enkelt kan det siges. Den digitale teknologi udvikles og forbedres hver eneste dag, og den stigende hastighed giver nye muligheder. Flere og flere mennesker har computer- og internetadgang og bruger telefonen til at finde vej, dobbelttjekke fakta, shoppe nye sko, læse nyheder og holde kontakten med venner og familie.

Digital marketing er derfor en nødvendighed i dag – både for at styrke dit brand og din bundlinje. Det handler om at møde dine potentielle kunder, hvor de allerede er og bruger tid – og det gør de på internettet.

Digital marketing kan målrettes

Marketing kan være svær at målrette helt præcis – og det betyder risiko for spild af ressourcer. Det kan fx være, at du betaler for meget for din annoncering, eller at du ikke aner, om kunden læser din folder. Tendensen er, at vi vil være unikke og have unikke kundeoplevelser. Verden skal tilpasse sig os – og ikke omvendt. Det kan man naturligvis gøre i butikken med den dygtige ekspedient, men faktisk er det også muligt i den digitale kunderejse. Med den rette tilpasning af kunderejsen kan vi hele tiden sikre, at vi hjælper kunden videre til næste skridt fra inspirationsfasen og informationssøgning til selve købet og mersalg. Bruges digital marketing intelligent, skaber vi unikke kundeoplevelser, stærke relationer og bedre business.

Digital marketing kan måles

Marketing er også svær at måle. Det er nemlig vanskeligt – for ikke at sige nærmest umuligt – at tolke, hvordan kunder interagerer med din virksomheds brand eller produkt. Men det ændrer digital marketing på. For med digital marketing kan du identificere trends og mønster i adfærd, opsætte målbare og klare KPI’er, der kan hjælpe din virksomhed i alle faser af kunderejsen. Det betyder, at du som virksomhed kan målrette din markedsføring og skabe bedre resultater og bruge dine ressourcer langt mere målrettet.

Online markedsføring styrker dit salg

Når vi arbejder, arbejder vi ikke ud fra “sådan er det altid“-strategier. Vi skaber unikke reklamer og markedsføring, der får jer til at skille jer ud fra jeres konkurrenter. Og så kombinerer vi dine digitale markedsføringskanaler, så det giver mening for dig, så du ikke spilder annoncebudgettet på en kanal, hvor dine kunder slet ikke er. Det kan fx være, at du kun sælger til private kunder og derfor kun har brug for B2C-marketing. I sådan en situation er det ikke sikkert, at LinkedIn er den bedste løsning til annoncering.

Kanaler og platforme til digital marketing

Digital marketing omfatter alle mulige markedsføringstiltag og -platforme, der bruger en elektronisk enhed eller internettet. Det kan fx være digitale kanaler og sociale medier som Facebook, LinkedIn, Twitter, Snapchat, Pinterest, TikTok, Instagram, eller det kan være søgemaskiner som Google. Andre former for digital marketing, der har vundet stort indpas de sidste par år, er e-mail-marketing som fx omfatter nyhedsbreve. Det fælles mål – uanset hvilken kanal, du bruger –  er at få flere kunder og skabe omsætning.

Dit bedste valg til online markedsføring

Overvej lige, hvor meget digital marketing du har set inden for det sidste døgn. Det kan være på Facebook eller på Google, hvor der i toppen af din søgning altid er annoncer, eller det kan være i din Wordfeud-app, hvor der popper reklamer op, når du har taget dit træk.
Det er det, vi er oppe imod. Hos ImageConsult har vi mange års erfaring med både offline og online marketing. Vi gør os umage for hver eneste gang at skabe kampagner, produktnavne og hjemmesider, der giver jeres kunder en ekstra god oplevelse, så de får lyst til at komme tilbage. For vi ved, at loyale kunder er alfa og omega for en god forretning. Alle vores kunder er forskellige, og det kan man se i de opgaver, vi har lavet for dem.

Vi går benhårdt efter at være det allerbedste valg, når det kommer til marketing. Vi tænker skævt, nyt og originalt, fordi vi ikke vil ligne alle de andre – præcis ligesom vi heller ikke synes, I skal ligne jeres konkurrenter.

Kald os bare et mediehus, mediebureau, marketingbureau, kommunikationsbureau eller reklamebureau – titlen tager vi ikke så tungt. Til gengæld tager vi jer alvorligt og skaber kreative løsninger.

Hvad koster online markedsføring?

Puha, ja. Vi kommer jo nok ikke uden om det. Prisen er afgørende for din online markedsføring, og sandheden er – selvom den er kedelig – at der ikke kan sættes en pris på det. Online marketing kan koste alt lige fra nogle få hundrede kroner om måneden til mange mange tusinde. Men uanset, hvor meget du betaler, skal du altid huske på: det skal være en god forretning.

Derfor er en af de vigtigste pointer ved online markedsføring også at optimere marketingaktiviteterne løbende, så omkostningerne ved et salg bliver reduceret mest muligt. Med andre ord skal konverteringen fra potentiel kunde til kunde være så billig som mulig.

 

Skal vi hjælpe med at sætte retningen for din online markedsføring?

En strategi er vigtig for at holde retningen på jeres markedsføring. Vi er klar til at hjælpe dig med en klar online strategi, så du rammer din målgruppe med det rigtige budskab. Vi kan starte med et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår dine behov og snakker om strategien.

Send en mail til mig, så ringer dig op til en kort snak.

Merete

Få en snak om digital marketing.

Kaffen er klar. Ring eller skriv til Merete.

Telefon: 7684 3405 | 3060 1001
Mail: mdp@imageconsult.dk

Cases