DONG WIND POWER //

DONG Energy Wind Power bliver målt og vejet på deres evne til at optimere og performe – helt ned på timer, minutter og sekunder for hver eneste af deres hav-vindmøller.

Udfordring: DONG Energy Wind Powers afdeling med ansvar for analyse og rapportering forsvandt i mylderet af rapporter og tabeller i organisationen. Derfor havde de brug for en tydelig og genkendelig profil, så de kunne trænge igennem deres kollegaers uendelige strøm af mails og rapporter. Benspændet var, at det skulle holdes indenfor DONG Energys overordnede designlinje med brug af deres farveunivers, former og farver.

Løsning: De rapporter, som afdelingen leverer er det rene guld. De sætter helt præcis spot på, hvad der virker og ikke virker – og de leverer POWER TO PERFORM, som sammen med en gul farve fra DONG Energys pallette blev den primære farve. Krydret med elementer i guld. Samtidig arbejdede vi med at give deres rapporter navne med et tvist – kombineret med et sigende univers af ikoner. Vi arbejdede også med, hvordan de med enkle virkemidler kunne style deres e-mails og overskrifter i e-mails, så de stak ud fra mængden.

Helt enkelt: POWER TO PERFORM …