Kommunikation, med kant, karma og kickspark
Hvad laver vi

Kommunikation med
kant, karma og kickspark

Mindre snak og mere action. Kommunikation skal rykke holdninger og skabe handlinger. Alt kommunikerer – også når du ikke gør det. Uanset om det handler om din generelle branding og visuelle identitet eller om en målrettet kampagne, så handler det om at skabe resultater – det skal rykke noget. Vi er et all-round kommunikationshus, der tager afsæt i strategisk kommunikation på tværs af alle platforme. Man kan kalde det alt muligt fancy – vi går bare mere op i, at det virker!

Fra idé til implementering

Vi hjælper dig hele vejen fra strategi til slagplan og fra idé til implementering – uanset om det er på on-line, off-line eller on-location. Vi kan arbejde sammen på mange måder som fx i et længere strategisk samarbejde. Vi kan også bruges som outsourced marketingafdeling, eller vi kan tage det opgave for opgave. Det handler om, at det skal skabe værdi for dig, dit brand og din bundlinje – ikke så meget bøvl!

Markedsføring hele vejen rundt

Strategisk kommunikation, visuelle identiteter, kampagner, koncepter eller designprocesser behøver ikke være hverken dyre eller langhårede. Det handler om at have værktøjskassen i orden og gøre det enkelt. Vi er et all round design- og kommunikationsbureau, der tager afsæt i strategi, indsigter og viden – og omsætter dem til kreative kampagner, koncepter og brands. Vi kan hjælpe dig hele vejen fra udvikling af din kommunikations- og brandstrategi til implementering af målrettede kampagner.

Vi kan samarbejde på mange måder både fra klassisk briefing og bureauarbejde eller via langsigtede partnerskaber, hvor vi er med helt inde i maskinrummet fra produktudvikling til lancering på markedet. Vi kan skabe det sammen, fx hvor vi faciliterer kreative workshops, underviser jeres medarbejdere i skabeloner, så I kan stå for den løbende drift efterfølgende. Vi er ukomplicerede og arbejder gerne sammen med interne afdelinger og andre specialbureauer. Det vigtigste for os er nemlig, at det skal skabe værdi for jer.

Sneakpeak og smagsprøver

Den bedste måde at give dig indblik i, hvad vi laver, er at vise dig eksempler på nogle af de mange logoer, koncepter, kampagner og visuelle identiteter, vi har knoklet med. Smag for mere? Vi er altid klar til en uformel kop kaffe og en snak.