img-thing
Branding_check60
Branding_check65
Branding_check70
Branding_check50
Branding_check300
Branding_check25
Branding_check20
Branding_check18
Branding_check16
Branding_check15
Branding_check14
Branding_check13
B randing_check12
Branding_check11
Bran
Branding_check8
Branding_check7
Branding_check6
Branding_check10
Branding_check3
Branding_check2
Branding_check1

Sig det med tern

Du skal ikke se mange flig af det karakteristiske tern, før du genkender Burberry. De har sat sig på et særligt tern og har trods modeluner og tidens trends stædigt fastholdt dem som et stærkt branding ikon. Burberry er et af de mest kendte og mest kopierede tøjbrands i verden.

Burberry the brand
Det røde, hvide, sorte og sandfarvede ternet mønster kendt som ‘Nova’ er blevet synonymt med Burberry – en væsentlig brandDNA. Det blev første gang brugt som for i firmaets trenchcoat i 1924. Det var først i 1967, at ternen blev benyttet i andre kollektioner. Mærket blev relanceret i 1997, efter det var blevet berygtet som mærke for overklassens ældre kvinder. Et nyt hold designere ændrede den opfattelse, og da fx David Beckham begyndte at gå med tøjet, blev det populært. I dag er det Burberrys halstørklæder, der kan fås i næsten alle farver og materialer, der er den mest solgte vare fra firmaet. Senest har David Beckhams søn været model i en stor kampagne.

Det er ikke mange brands, der kan bryste sig af at have et så stærkt mønster – og det er jo også bygget op gennem generationer. Brugen af det er fornyet og udfordret undervejs fra kæmpetern til minitern, og ikke mindst så har man holdt ved igen og igen og igen… sådan er det med branding. Når du selv er ved at kaste op over det – så er der måske nogen, der er begyndt at opdage det!

Hånden på logoet – kan man kende dit brand, hvis man ikke ser dit logo?
Hvis du var et mønster… hvilket mønster ville du så være?

Læs mere om den spændende Burberry historie her >>