Ringsted-Dun_logo
Ringsted-Dun_poster
Ringsted-Dun_image6
Ringsted-Dun_skilte
Ringsted-Dun_struktur
Ringsted-Dun_image5
Ringsted-Dun_logoer
Ringsted-Dun_label
Ringsted-Dun_brandbook
Ringsted-Dun_hangtag
Ringsted-Dun_image1
Ringsted-Dun_brandbook2
Ringsted-Dun_image2
Ringsted-Dun_taske
Ringsted-Dun_ikoner

Made in Denmark

Ringsted Dun er dyner af høj kvalitet, der designes, produceres og sælges fra Dykon. Alle dyner ligner hinanden – og selvom det er en, du bruger 1/3 af livet, så er involveringen lav, præferencerne for mærker svage og det samme er lysten til at købe dyner, der ikke er på tilbud.

Udfordring: Alle brands af dyner i dynekoncernen Dykon lignende hinanden – og udfordringen var at skabe forskelligt DNA og visuelt udtryk for deres forskellige dynebrands, så de kunne få mere karakter i et udfordret marked, hvor dynerne skal kæmpe deres egen kamp f.eks. i specialhandlen. Og ikke mindst ønskede Dykon, at Ringsted Dun skulle kunne bruges som et spydspidsbrand på eksportmarkederne på samme tid som det i Danmark sælges i specialbutikker. Vi satte gang i en designproces med alle sælgerne, tog på mysteryshopping og lavede en stribe interviews med butikspersonale og forbrugere.

Løsning: Ringsted Dun brandes som dansk kvalitet og eksperten indenfor søvn og dyner. Der er fokus på den gode søvn, teknologi i dynerne og gode råd i valget af den rigtige dyne og pude. Logoet blev strammet op og tilføjet “since 1947”. Farverne blev hvidt med et touch af rødt. En ny serie af hangtags og emballager blev strammet op, så udtrykket får mere enkelhed. Endelig blev der valgt en fotostil, hvor modellerne altid sover, for at signalere den gode søvn… Alt samlet i en designmanual sammen med kernefortællingen og moodboards.

KUNDE

Dykon

OPGAVE

Udvikling af koncept og brandmanual