Corona-brand-ritualer
BLOG-brand-ritualer
BLOG-brand-ritualer2
BLOG-brand-ritualer5
BLOG-brand-ritualer3
BLOG-brand-ritualer4
BLOG-brand-ritualer7
BLOG-brand-ritualer8
Corona-brand-ritualer
BLOG-brand-ritualer6

Giv dit brand en vane …

Brandvaner eller -ritualer er med til at give os en følelsesmæssig samhørighed med et brand eller et produkt. Hjernen elsker ritualer (og vaner). Et af de mest kendte eksempler er måden, vi serverer en kold Corona med en frisk limeskive på toppen. Men ved du hvorfor og hvordan ritualet blev til?

Gæt med her:

A. At drikke øl med en skive lime er simpelthen en måde, man i den latinamerikanske kultur drikker sin Corona på, fordi det fremhæver øllets smag.

B. Ritualet er baseret på en gammel mesoamerikansk skik beregnet på at bekæmpe bakterier, fordi limefrugtens syrlighed ødelægger eventuelle bakterier, der kan have dannet sig i flasken

C. Ritualet stammer fra 1981, hvor en bartender i et tilfældigt væddemål med sin kammerat proppede et stykke lime ned i en Corona for at se, om han kunne få andre kunder til at gøre det samme.

Hvis du har gættet på C, har du ret. Og faktisk giver man generelt dette enkle ritual, som blev opfundet en kedelig aften som en fix idé, æren for, at det lykkedes Corona at overhale Heineken på det amerikanske marked. Skål!