BLOG-corona-logo-brand-hack
BLOG-corona-logo-brand-hack2
BLOG-corona-logo-brand-hack3
BLOG-corona-logo-brand-hack4
BLOG-corona-logo-brand-hack6
BLOG-corona-logo-brand-hack7
BLOG-corona-logo-brand-hack8
BLOG-corona-logo-brand-hack9
BLOG-corona-logo-brand-hack10
BLOG-corona-logo-brand-hack11
BLOG-corona-logo-brand-hack12

Hånden på brandet…

Er dit brand så stærkt, at du kan fjerne eller hacke dit logo og så vil folk alligevel kende (og købe) dit brand? Her i coronatiden har flere brands og designere hacket kendte, ikoniske logoer, så de passer til tidens trend: sammen hver for sig (og med god afstand, mundbind og sprit).

Hvad er dit brand?
Først en lille historie. I 1915 blev en mand ved navn Earl R. Deal bedt om at designe en særlig flaske til Coca-Cola, en flaske som var genkendelig, uanset om den stod i mørke eller var smadret. Tænk over det. Hvis du blev præsenteret for en Coca-Cola-flaske i dag, ville du så kunne genkende den, selvom der ikke var logo på? Svaret er: Med al sandsynlighed. Dermed blev Coca-Colas formstrategi skabt, og den har virket (med stor succes) lige siden.

Branding-guruen Martin Lindstrøm er manden bag Smash-Your-Brand-filosofien, som i forlængelse af denne historie – og mange andre store og kendte brand-historier – har fået os til at overveje: Hver er et brand? Er det et logo, en farve, en lyd, en form, en duft, eller? Eller er det i virkeligheden det hele?

Smadr dit brand
Prøv at fjerne dit logo og se, hvad der er tilbage. Kan folk stadig genkende dit brand – og vil de købe det, selvom dit logo ikke er på? Det burde de. For dit brand er meget mere end et logo. Det er form, lyd, duft, form, følelse – og? Det er genkendelighed, selv uden det allermest genkendelige – eller det er i hvert fald der, vi gerne vil hen.

For hvis ikke man kan genkende dit brand uden logoet, er det på tide at smadre dit brand, at dekonstruere det ned til mindre elementer og se på, hvordan de hver især arbejder uafhængigt af hinanden. Selv det, du måske tænker, ikke betyder noget, betyder noget. Det er det genkendelige, der taler til det underbevidste plan hos forbrugeren, og det, der gør, at forbrugeren køber dit brand frem for et andet.

Så nej – logoet er ikke dødt, men bør blot være en del af noget større i jeres brandingstrategi.

Skal vi hjælpe jer med at smadre jeres brand?
Vores mange års erfaring med at smadre, dekonstruere og bygge op på ny, så det står endnu stærkere end før, kan hjælpe jer med at gå skridtet videre og steppet op. Vi ryster posen, skaber originalitet og genkendelighed i jeres branding og skaber bonus på bundlinjen.