apple_loog
apple_fresh2
apple_web
apple_gocard
apple_sign
apple_butter2
apple_poster3
apple_poster2
apple_butter1
apple_visitkort
apple_fresh
aeblespecia_6
apple_poster1

Mere end et æble om dagen

Æblespecialisterne er en socialøkonomisk virksomhed, der brænder for danske æbler. De har udviklet en lang række skønne produkter, f.eks. æblesmør og tørrede æbler skabt på danske æbler – også dem, der er lidt skræv, bulede og ikke kommer gennem nåleøjet til grøntafdelingen. Vi har rigtig mange forskellige æbler i danmark – og vores klima er perfekt til æbler.

Udfordring: Æblespecialisterne havde behov for at skabe en visuel identitet fra logo til emballager, fra skiltning til pop-up stand og salgsmaterialer. Udfordringen er som iværksætter med et mindre budget at komme godt fra start på en billig – men professionel – måde.

Løsning: Vi har skabt en enkel, rustik visuel identitet med kærligheden til æblet i fokus. Sort og enkle etiketter, der både oser af kvalitet, får de smukke farver i æblerne fremhævet og gør det let, at de selv kan printe og justere etiketterne løbende. Rustikt med æblekassen som bærende element i messer og displays, så det er let at skabe en stemning af det gode håndværk og vise æblerne og produkterne i et autentisk miljø.  En ærlig fotostil, der har æblet i fokus. Æblespecialisterne – danske æbler som du aldrig har smagt dem før!

KUNDE

Æblespecialisterne

OPGAVE

Udvikling af logo og visuel identitet