ballast_10
ballast_3
ballast_8
ballast_7
ballast_2
ballast_5
ballast_6
ballast_4
ballast_
ballast_9

Find dem der ikke findes

Familier med misbrug af alkohol, piller eller stoffer, hvor de voksne ikke vil anerkende deres misbrug – og børnene i familien lider og har udsigt til at blive mærket for livet.
Ikke verdens nemmeste flaske at knuse, men en realitet for KFUM Sociale Arbejde, der med projekt Ballast har igangsat et projekt, der skal hjælpe børn af “skjulte” misbrugsfamilier.
Tilbuddet er til børnene – og ikke de voksne med misbrug – så vi skal have adgang til børnene i familien gennem de voksne og det fagpersonale, som er i kontakt med familierne – så målgruppen er ikke sådan lige at få fat i…

Løsning: Først en heftig workshop, hvor vi udfordrede de terapeuter, der skal arbejde med børnene. Hvordan vil I nå dem? Hvor er de henne? Hvordan får vi mor og/eller far til at synes, at det er en god idé?
Vi foreslog en overskrift, der går lige i hjertet koblet med en barnlig skrift og en barnestreg, der via simple illustrationer fortæller historien om, at vi skal hjælpe disse børn. Samtidig hjalp vi med effektiv tekst-spanking på at få omsat den fagligt tunge tekst til et let forståeligt og rammende sprog i øjenhøjde til målgruppen.

Pssst! Projektet er godt i gang – og de første børn er godt på vej til at blive hjulpet.

KUNDE

KFUMs Sociale Arbejde

OPGAVE

Udvikling af koncept og salgsmaterialer