KlassiskChristiansfeld_logouk
KlassiskChristiansfeld_poster1
KlassiskChristiansfeld_poster3
KlassiskChristiansfeld_thump
KlassiskChristiansfeld_noder2
KlassiskChristiansfeld_noder3
KlassiskChristiansfeld_t-shirt
KlassiskChristiansfeld_poster4
KlassiskChristiansfeld_rollups
KlassiskChristiansfeld_flyer2
KlassiskChristiansfeld_noder

Klassisk med kant og karma

Den klassiske musik lever, og Klassisk Christiansfeld er en forening, der har til formål at udbrede kendskabet til – og interessen for – den klassiske musik. Christiansfeld er på Unescos verdensarvsliste og er kendt for den klassiske musik. Det ønsker man at bygge videre på og gøre Christiansfeld til byen for klassisk musik.

Udfordring: Klassisk Christiansfeld har tårnhøje og internationale ambitioner og afholder klassiske koncerter på højt niveau i Christiansfeld. Ambitionen er at bringe store navne til den lille by, men allerforrest står ønsket om at arrangere koncerter, der er præget af imødekommende musik og levende formidling, og foreningen ønsker at engagere musikere, der forstår at møde deres publikum i øjenhøjde. Foreningen Klassisk Christiansfeld er desuden blevet dannet for at støtte og skabe interesse for en ny, international festival for klassisk musik i Christiansfeld. Man ønskede derfor en visuel identitet, der kunne matche de høje ambitioner.

Løsning: Et enkelt klassisk logo inspireret af linjerne fra noderne – vi sætter rammerne og lader musikken spille. Et grafisk look med klassisk skrift, der udfoldes i lodrette og vandrette linjer inspireret af dirigentens taktslag. Skæve tekster á la ‘mol der dur’ og ‘spær ørene ud’ er med til at give det klassiske kant.

KUNDE

Klassisk Christiansfeld

OPGAVE

Udvikling af logo og visuel identitet