Boligselskabet_1
Boligselskabet_18
Boligselskabet_3
Boligselskabet_7
Boligselskabet_2
Boligselskabet_14
Boligselskabet_17
Boligselskabet_15
Boligselskabet_16
Boligselskabet_12
Boligselskabet_11
Boligselskabet_9
Boligselskabet_8
Boligselskabet_6
Boligselskabet_10
Boligselskabet_5
Boligselskabet_4

Lejlighed med frihed

Boligselskabet er et af de største boligselskaber med lejeboliger over det meste af Sjælland. Udfordringen er, at der i nogle områder er lange ventelister –  mens andre har tomgangsboliger. Man ønsker desuden, at flere skiver sig op – så man bedre kan tilbyde dem en bolig, når der er behov, uanset om det er studie, skilsmisse eller storfamilie, der er grunden til flytning.

Udfordring: Et ønske om en generelt stærkere profil og rød tråd på tværs af al kommunikation – samt ideer til kampagner. Man ønskede desuden et “idékatalog”, der kunne plukkes fra, når egne medarbejdere skulle rulle ud med små, lokale kampagner og events. Man ønskede ligeledes en mere positiv kommunikation med mere smiley og mindre løftet pegefinger.

Løsning: Vi skabte et sammenhængende koncept med den røde sofa som et gennemgående element og frihed som det gennemgående budskab. Boligselskabet har rammerne – det er dig, der skal fylde dem ud – uanset hvor du er i livet, så er der en bolig, der passer til dig. Inspiration til alt fra skilte, velkommen-til-pakke, ambassadørinitiativer… Og meget, meget mere.

KUNDE

Boligselskabet Sjælland

OPGAVE

Udviikling af nyt koncept