Panorama_logo
Oscarskaffebar_plakat2
Panorama_logo2
Panorama_slikland1
Oscarskaffebar_citat2
Panorama_slikland
Panorama_menukort3
Oscarskaffebar_citat4
Oscarskaffebar_citat3
Oscarskaffebar_plakat
Oscarskaffebar_plakater
Panorama_slikland2
Oscarskaffebar_outdoor
Oscarskaffebar_gocards
Oscarskaffebar_citat1
CafeOscar_logo_kulturø
Panorama_menukort
Panorama_logo_kulturø

Kaffe, film og kultur

Café Oscar er en café på Kulturøen i Middelfart. I forbindelse med en større renovering af Kulturøen ønskes den større sammenhæng og synergi mellem Panorama Biograferne, Kulturøen og Middelfart bibliotek – og caféen. Her bliver caféområdet nemlig smeltet helt sammen med de øvrige – det giver både muligheder og udfordringer. Man ønsker ligeledes at re-tænke caféen til en kaffebar.

Udfordring: Kulturøen har en visuel identitet. Det er dog et meget kompliceret logo, der kan være svært at bruge i praksis. Biblioteket har fået tegnet rammerne af den kendte arkitekt Rosan Bosch – og der er fuld smæk på farver og former. Den nye Oscars Kaffebar ønsker både en fælles linje og sammenhæng med de øvrige aktører – men også have sin egen visuelle identitet.

Løsning: Vi tager afsæt i designet fra Kulturøen og den nye, vilde farverige arkitektur – og skaber en rolig linje med basis i sort tilsat farverne med et pift. Logoet bliver en kaffekop, hvor dampen er filmstrimlen, der skaber sammenhæng til biografen. Vi kobler filmcitater med kaffecitater sammen for at skabe et skævt tvist og lader slikket i Slikland blive til stjerner. Det er både farverigt og sort som kvalitetskaffe.

KUNDE

Cafe Oscar

OPGAVE

Udvikling af logo og visuel identitet