mfbib_7
mfbib_5
mfbib_9
mfbib_11
mfbib_3
mfbib_8
mfbib_6
mfbib_2
mfbib_
mfbib_4
mfbib_17
mfbib_13
mfbib_12
mfbib_16
mfbib_15
mfbib_10
mfbib_14

Kulturøen som kraftcenter

Middelfart Bibliotek ligger midt på den skønne Kulturø lige ned til vandet i Middelfart. Kulturøen rummer også en biograf, et brasseri, en café, turistinformation – ja og så biblioteket.
Middelfart centrum er under ombygning og midt i transformation, og nu skal alle aktørerne på Kulturøen samles til et stærkt kulturhus, der er blevet renoveret indvendigt ud fra tegninger og indretningsidéer fra arkitekt Rosan Bosch.

Udfordring:
“I skal skabe et samlende logo og design for Middelfart Kultur og Bibliotek, der siger kultur og formidling samtidig med, at det rummer Kulturøen og smager af det nye indretningsdesign fra Rosan Bosch”. Sådan lød opgaven fra Middelfart Bibliotek. Et logo og et design, der også rækker ud over Kulturøen og kan bruges på de mindre lokale biblioteker i oplandet til Middelfart.
Designet skal være ligetil og skal kunne rumme, at vi indimellem gør-det-selv i powerpoint og på printer.

Sæt i gang…

Løsning:
Vi fik adgang til det komplette designmateriale fra Rosan Bosch og afholdt en opstartsworkshop, hvor vi fik alle ønsker og idéer på bordet – og fik givet dem et twist. Vi valgte en åben designproces, hvor vi havde Middelfart Bibliotek tæt på vores arbejdsproces. Således præsenterede vi løbende for forslag og løsninger, valgte ud, snævrede ind, rettede til og ramte til sidst et logo og design, der smeltede bøger, bygning og den nye indretning ind, og som kan rumme at stå sammen med Kulturøens logo.

Farver og foto er tænkt, således at medarbejderne på biblioteket og Kulturøen nemt kan få elementer fra plakater, invitationer, web og meget mere til at se let og lækkert ud.

KUNDE

Middelfart bibliotek og kultur

OPGAVE

Udvikling af koncept og brandmanual