LifeSciencePlus
FB_life05
shutterstock_283464368
LifeSciencePlus3
LifeSciencePlus2
shutterstock_784647412
LifeSciencePlus5
claudia_cobis
FB_life01
LifeSciencePlus6
FB_life03
FB_life04
LifeSciencePlus4
FB_life06
FB_life07
FB_life08

Licence to grow

Vi møder rigtig mange iværksættere der har fået skabt en rodebunke af en visuel identitet – hvor der ingen rød tråd er tingene. Det behøver ikke være dyrt, at få skabt en markant designlinje – men det kan være dyrt at lade være og shoppe hovsaløsninger. Er dit brand det værd?

Vi skabt et sammenhængende designkoncept til LIFE SCIENCE PLUS advokater, der er advokater med fokus på farma industrien og skulle virke professionel og tjekket fra day one: “En stor tak til ImageConsult for et meget professionelt forløb og fantastisk resultat i forbindelse med udarbejdelsen af den visuelle identitet og logo for mit nyetablerede advokatfirma LIFE SCIENCE PLUS Advokater. De formåede på meget kort tid at præsentere et oplæg til den visuelle identitet, som på alle parameter (logo; farver; fotos og layout til powerpoint, etc) fuldstændigt afspejlede forretningsideen, værdigrundlag, baggrund/personlighed og forventninger. Også hjemmesiden fremstår særdeles tidssvarende og professionelt. Jeg har fået meget ros fra mine forretningsforbindelser og klienter. En ros som i vidt omfang kan tilegnes jer, hvorfor den herved gives videre.” Tak til Claudia – og masser af god medvind på vejen til vækst!

Har du ambitioner om at få skabt en stærk designlinje, der skal give dig medvind på vejen til vækst, så har vi kaffen klar.

Branding kan ses på bundlinjen.