insta_lyd0
insta_lyd8
insta_lyd9
insta_lyd7
insta_lyd6
insta_lyd3
insta_lyd5
insta_lyd4
insta_lyd2
insta_lyd0
insta_lyd

Dut dut dut ding dong

Hvordan lyder dit brand? Du er nu nummer 129420 i køen og imens du venter har vi noget virkelig irriterende musik til dig i ørene…

Lyd er en oplagt måde at signalere, hvilke værdier virksomheden ønsker at blive associeret med – og det gælder ikke kun radiospots eller reklamefilm. Branding bruger alle sanserne – og lyd er ofte undervurderet eller ikke prioriteret.

Hvordan lyder din telefonsvarer? Hvordan lyder jeres ventetone i telefonen? Hvordan lyder muzakken i butikken? Hvordan er din lydjngle eller lydlogo? Lyden af Hjemis-bilen, traileren til din yndingsserie, dong-bold, rejsekortets tjek-in, kameraets klik, lyden af de rigtige cornflakes eller … hvilke lyde tænker du på, når du tænker på brands? Og hvilke lyd kan sende de rigtige signaler om dit brand.

 

Det ikke er muligt at lukke ørene og at vi derfor konstant er modtagelige overfor de lydstimuli vi psykologisk bliver udsat for – og lyde skaber billeder, genkendelse, opmærksomhed – både af den positive og negative slags.    Tag en lydtjekker af dit brand. Ring til jer selv… og oplev ventetonen sætte sig på hjernen.

Vi har valgt en ret utraditionel ringetone, når du ringer til ImageConsult. Vi bor på landet med gummistøvler stående indenfor døren, en ko som wayfinding og … hvad mon vores ventetone er i telefonen? Ja, du kan jo prøve at gætte eller vælge at ringe til os på 76843405.