Gasa_colourdrops_thump2
Gasa_colourdrops_1
Gasa_colourdrops_4
Gasa_colourdrops_2
Gasa_colourdrops_thump
Gasa_colourdrops_3

Hvidt virker

Gasa Group er en af de store spillere, når det gælder distribution af blomster og planter. Konkurrencen er benhård, priserne og indtjeningsmarginalerne små.

Udfordring: Gasa ville gerne nytænke salget af blomster, så det ikke kun handlede om pris pris pris – men mere fokus på andre parametre. Blomster er ikke bare blomster – men på trods af stor fokus på produktudvikling er der grænser for, hvad forbrugerne oplever som nyheder i branchen. Vi dykkede sammen ned i salget, kunderne og slutbrugerne og omdefinerede salg af blomster til = salg af boligenteriør.

Løsning: Vi skabte en række nye salgskoncepter, der satte fokus på planterne som boliginteriør – og satte farverne i fokus i serien Colourdrops, der hver sæson blev lanceret med “nye farver”. Her kunne Gasa så frit vælge hvilke blomster – inden for den aktuelle farvepalette – man ville sætte på salgsvognene. Det betød alverden for bundlinjen, da man nu kunne vælge mellem mange flere leverandører, sorter og ikke mindst prispunkter, så Gasas egen fortjeneste blev højere. Endelig blev de nye kollektioner en ny måde at sælge på, hvor man lancerede sæsonens farver – og sælgerne fik et helt andet afsæt end bare prisen.

KUNDE

Gasa Group

OPGAVE

Udvikling nyt salgskoncept a inclusive