100X100_fb_logo_gul
Pulzion_velkommen
PULZ3
PULZ
www_pulzion_some
FB_erhverv4
PULZIONkontakt
www_pulzion_bold
www_pulzion_wall2
100X100_fb_logo_blå
FB_pulzion2
FB_pulzion9
100X100_fb_logo_red
www_pulzion_wall
FB_pulzion5
www_pulzion_wall3
www_pulzion_logo
www_pulzion_ærter
Pulzion_visioner
PULZ1
PULZ4
Pulzion-_-bordtennis
www_pulzion_fotostil
FB_erhverv2
www_pulzion_basket
100X100_fb_logo_orange

Puls og power

Forenings- og idrætslivet er under konstant forandring, og det stiller nye krav til rammerne. KFUM-hallerne i Kolding har 50 år på bagen – og er i dag meget mere end “bare en sportshal”. Og man har store visioner og ambitioner om at forvandle stedet til fremtidens “sport-kultur-forsamlings-event-konference-møde-sted”. Man ønskede derfor et markant løft og nytænkning i brandingen med nyt navn, logo og visuel identitet.

MERE PULZ
Navnet PULZION er valgt, da det både signalerer energi, puls og mere end en “klassisk hal eller sportscenter”. Det nye logo er abstrakt – en levende og legende energibølge – måske med bolde, mennesker, musik, fællesskab…? Det lægger op til fortolkning, og til at det er meget mere end klassisk hal og sport. Logoet er dynamisk – det vil sige, at selve navnet og logoet kan have forskellige størrelser, så det altid kan fremstå bedst muligt i small til XXL.

FART PÅ FARVERNE
Vi har skabt en visuel identitet, der er et energibundt af farver – og med mere fokus på mennesker end mursten – mere fokus på bevægelse end bygninger. Det er både en enkel stil, men også en stil, der skiller sig ud fra mængden.

RAMMER, DER RYKKER
Vi har ligeledes skabt en masterplan for indretningen, så den visuelle identitet er et markant løft af “de lidt kedelige rammer”. Vi har været med hele vejen og gennem en designproces sikret, at de høje ambitioner og visioner er gennemført fra ide til virkelighed. Pressematerialer og lanceringsevent. Nyt website og sociale medier. Rum og rammer – der rykker. En forvandling med masser af energi.

Skal du også have ny energi – så er vi klar!