Hydac_8
Hydac_2
Hydac_13
Hydac_10
Hydac_12
Hydac_1
Hydac_6
Hydac_9
Hydac_5
Hydac_11
Hydac_4
Hydac_7
Hydac_3
Hydac_8

Synlig service

Hydac er en af verdens førende, når det gælder avancerede, skræddersyede hydraulic løsninger. Dels har det mekanikken og teknikken i orden – men de har også et stærkt servicekoncept.

Udfordring: Det gælder om at være proaktiv, så man løbende vedligeholder sine maskiner – det er nemlig kostbart, når det hele bryder ned. Og det er netop pointen med Hydac’s servicekoncept – her sikres løbende vedligehold af kritiske dele, løbende eftersyn – så sandsynligheden for nedbrud falder – og dermed også risikoen for dyr nedetid og akut udrykning af dyre mekanikere. Hydac ønskede et koncept til det nye servicekoncept og et salgsværktøj, som både konsulenterne og servicefolkene kunne bruge.

Løsningen: Hydac er rød – og det er advarselsfarven også. Vi har foldet et nye servicekoncept ud, der sætter fokus på, at det er dyrt, når det går galt… og skabt et salgsværktøj med en kombination af direct mails til at holde linjen varm og en vifte af postkort med de forskellige serviceprodukter, som servicefolkene kan sætte i spil, når de er ude.

KUNDE

Hydac

OPGAVE

Udvikling af koncept for synlig service