Handigoods_logo
Handigood_oliven
Handigoods_hands2
Handigood_ketchup
Handigoods_dm1
Handigoods_rollups
Handigoods_hands3
Handigood_medicin
Handigoods_dm1
Handigoods_brevlinje
Handigoods_hands1
Handigood_honning
Handigoods_product
Handigood_biler

Vi giver en hånd med

Velfærdsteknologi er vejen til at flere kan klare sig selv – og det behøver hverken at være dyrt eller højteknologisk. Mange har udfordringer med at få låget af glas og flasker. Det har et par iværksættere fundet en enkel løsning på. Men hvordan kommer man fra den gode idé til at komme på markedet?

Udfordring: En god idé er ikke nok – den skal også sælges. En ting er, at du har opfundet det hjemme på køkkenbordet – men hvis du vil banke på hos kommuner og regioner, så skal du se professionel ud. Det kræver et visuelt look, der passer til den målgruppe, du skal angribe, og en tydelig kommunikation, der gør det let at forklare, hvad det er, dit produkt kan.

Løsning: En enkel designlinje med logo og visuelt design, der får virksomheden til at fremstå mere seriøs. Et enkelt, visuelt greb med “sæt, sug og drej” viser, hvad produktet kan – og viser det med mange forskellige skru-låget-af-udfordringer. Vi har lavet en opstramning af salgsmaterialer, website, sociale medier og et messe-pop-up-koncept, som sikrer et heltstøbt udtryk 360 grader rundt.

KUNDE

Handi Goods

OPGAVE

Udvikling af koncept og salgsmaterialer