IC www_ZiboCare_Artboard 9
IC www_ZiboCare_Artboard 10
IC www_ZiboCare_Artboard 8
IC www_ZiboCare_Artboard 6
IC www_ZiboCare_Artboard 4
IC www_ZiboCare_Artboard 12
IC www_ZiboCare_Artboard 13
IC www_ZiboCare_Artboard 14
IC www_ZiboCare_Artboard 15

ZiboCare: Hjælp til vækst

 

ZiboCare leverer hjælpemidler til sundhedsvæsenet, landets kommuner og private. ImageConsult hjælper med outsourced marketing hele vejen.

 

ZiboCare er ambitiøse og har fuld fart på væksten og udviklingen. Det kræver konstant forandring, og der skal løses mange forskellige indsatser.

 

Udfordring

Det kan være svært at have alle disse kompetencer i en mindre virksomhed. ZiboCare ønskede en fleksibel og effektiv sparringspartner, der både kunne løse online og offline marketingaktiviteter ud fra strategien, skabe og holde den røde tråd og sikre, at vi holder strategien og løfter opgaverne med fagligt håndværk – og som får rigtig meget fra hånden i en fart.

 

Løsning

Vi arbejder i tæt med ZiboCare og er med hele vejen fra strategi til slagplaner til ide og implementering. ZiboCare trækker på hele huset fra website til e-shop, fra udvikling af kampagner til sociale medier, fotoshoot, salgsmaterialer til e-magasiner, e-mail flow, produktark…

 

Daglig dialog og løbende workshop sikrer en fælles prioritering af opgaverne, og at vi både kan tænke fremad og evaluere.

 

Det er en stor fordel for ZiboCare med en “abonnementsmodel” som denne, så vi sammen fokuserer på at få mest mulig fra hånden – effektivt – uden “bureauhalløj”.

 

KUNDE

Zibocare

 

OPGAVE

Outsourced Marketing, Visuel identitet, logo, salgsmateriale, website og

forretningsudvikling