Image Alt

kampagner

Kampagner er slagkraft
til bundlinjen

Kampagner er krudt til salget. En kampagne sætter ekstra spot på en særlig produktgruppe, målgruppe eller tema. Kampagner er et stærkt værktøj til at aktivere dine forskellige produkter og ydelser, få synliggjort særlige features eller aktiveret “hemmelige fordele” eller lanceret en nyhed.

Fra ide til eksekvering
Vi arbejder med kampagner fra idé til eksekvering, fra brainstorm til evaluering. Vi sikrer, at de er aktuelle for jer i forhold til strategi, mål, produktportefølje og salgsorganisation. Vi identificerer målgrupper – både B2B og B2C.

Vi faciliterer processen eller workshops, hvor I får udviklet et årshjul og kampagneplaner, så kampagnerne hænger sammen med øvrige aktiviteter fra messer til produktlanceringer – eller får aktiveret det nuværende sortiment på en ny måde og får klare mål for kampagnerne. Hvad er målet for salget? Hvilke nye kunder skal vi have? Hvilke produkter skal have et løft? Er det kendskab eller køb?

Vi sætter salget i spil
Vi booster salget, søger for at kampagnerne bliver solgt ind fx til kunder, laver kæder med målrettede salgsværktøjer, indsalgsmaterialer, salgsmøder og sælgertræning, fra indsalgskit og kampagnematerialer fx til butikken eller kickoff til kunderne.

Vi skaber kreative kampagner, der sikrer synlighed, slagkraft og synergi med dit brand. Kampagner skal stikke ud – men de skal ikke stikke af. Der er derfor en hårfin balance mellem wauw-faktor, bling-bling og blikfang, fakta og følelser, relevans, image versus køb-køb-køb. Skal det rykke holdninger eller handlinger …

On-line,  off-line og on location
Vi udvikler kampagnematerialer til både online, off-line og on-location – og vi sikrer, at alt bliver rullet ud hele vejen fra eksekvering af facebook-kampagnen til indrykning af annoncer i 117 formater, fra klar-parat-start butiks-kit til elementer klar til messen …

Kampagner er krudt, kant og kickspark
Vi er klar med kulsort kampagnekaffe – er du klar?

Kampagner
Vi skaber