Kreative Processor
Kreative processer, der booster innovationen

KREATIVE PROCESSER

Facilitering af innovative
processer og workshops

Kreativitet er vores vigtigste råstof, og der er mere end nogensinde brug for at sætte kreativiteten i spil. Men når hverdagen ramler, så kan kreativiteten og de gode ideer let blive sparket til hjørne. Det kræver, at du afsætter tid, team, rammer og kreative værktøjer og skaber en stærk faciliteret proces. Kreativitet er nemlig ikke bare fri leg – det er vigtigt og alvorligt (og så må det også gerne være sjovt).

Sæt kreativiteten i spil og skab nyt
Skal I have konkretiseret et koncept eller en produktlinje? Er I optaget af at udvikle en ny strategi, skabe nye brugeroplevelser, sparke mere kreativitet ind i planlægningen af næste års kampagner eller få hele organisationen til at tænke kreativt på FNs verdensmål? Så har I brug for en proces, der sikrer det rigtige flow, at alle bliver driblet på banen, og at I får bragt alle ideer i spil for at nå frem til det output, der skaber mest mulig effekt og værdi for organisationen.

Udvikling og innovationsprocesser skal være effektfulde – og de må også gerne være sjove og give god energi. Vi designer og faciliterer kreative processer, der sikrer, at I både får kreativ idéhøjde og resultater, der konkret kan dribles videre med. Det kan være som en enkelt workshop for det lille team eller som en innovation for større organisationer.

Idéværkstedet booster kreativiteten
Nye ideer opstår ofte bedst i nye omgivelser. Vi har både vores eget idéværksted og en rul-ud version, der kan sættes i spil i andre rammer. Idéværkstedet er et kreativt rum, der er særligt indrettet til at skabe de bedste rammer for idéudvikling. Det er fyldt med effektive og enkle værktøjer, så du bliver stimuleret til at få både flere og bedre idéer. Vi faciliterer processen med forskellige værktøjer til de forskellige idéfaser.

Vi har ligeledes udviklet værktøjer, der er specialdesignet og brandet til forskellige kommuner og organisationer.

Foredrag og undervisning
Vi har i mange år undervist i kreativitet og i kreative processer. Det kan være som et kort foredrag, der sætter gang i kreativitetsmusklerne, eller I kan booke et kursus, hvor I lærer at sætte de kreative værktøjer i spil, designe kreative processer og blive bedre til at facilitere.

Vi er altid klar til en kop kreativ kaffe og en snak om, hvordan du får sat kreativiteten i spil.

Kreative værktøjer og processer

Facilitering af kreative processer og camps

Kreative Processor Workshops

Kreative workshops:
Sæt gang i __________

Kreative Processor Sprint

Sprint

Kreative Processor Værktøjskasse

Værktøjskassen fyldt med kreative værktøjer

Ideværkstedet: Det kreative rum her eller rul-ud

Foredrag og seminarer
om kreativitet

Cases
Merete

Få en snak om kreative processor.

Kaffen er klar. Ring eller skriv til Merete.

Telefon: 7684 3405 | 3060 1001
Mail: mdp@imageconsult.dk