SÆT DRØN PÅ MESSEN

skab synlighed, slagkraft og salg

lyd_red

Der er for meget leverpostej, for lidt salg og ligegyldighed på messer. For mange får for lidt ud af messeinvesteringerne, så det betaler sig at tænke over, hvad du gør – før, under og efter messen.

Det handler om at skabe synlighed og pirre nysgerrigheden, så du får trafik på din stand. Og om at få folk til at tænke: ”Wauuuw, what a wonderful…!”, så du får sympati, relationer og kvalificerede kontakter og salg. Det gør du ikke med leverpostej. Vi havde stor succes med kurset i foråret og tilbyder derfor igen kurset gennem IBC i Kolding.

En hel dag med messen i fokus – både den sælgende side, og hvordan du skaber et messekoncept, der skaber oplevelser, pirrer sanserne og skaber salg. Vi tilbyder dig en messetester, hvor du kan se, hvor I scorer højt, og hvad I skal hjem og arbejde med. Du får konkrete værktøjer og 117 inspirerende ideer til, hvordan din stand bliver en sællert næste gang! Det er Henrik og Merete, der står for hele dagen – men det er IBC, der lægger rammer og praktik til kurset.

TILMELD DIG HER: marketinguddannelse.dk eller
DOWNLOAD PDF-INDBYDELSE , og meld dig til i en fart. Det er først til mølle…