Lecia i praktik

Masser af praktik, tak!

Masser af praktik, tak!

Lecia takker af for denne gang efter 12 spændende, lærerige og sjove uger hos ImageConsult. Hun studerer til dagligt til Markedsføringsøkonom på IBA Erhvervsakademi Kolding, hvor fokus er marketing, forbrugeradfærd og målgruppeanalyser. Nu er det tilbage på skolebænken for at færdiggøre uddannelsen.

Vi bad Lecia sætte nogle ord på sit praktikophold, som både har budt på overraskende og lærerige elementer.

– Først og fremmest har jeg lært mange forskellige ting – både personligt og fagligt. Det har været fedt, at jeg har haft berøring med så mange opgaver, hvor jeg har brug min uddannelse i praksis, og at jeg har brugt en del af den teori, jeg har lært på studiet.

– Det, der overraskede mig mest, var, hvor meget humor vi bruger i dagligheden – både internt, men også overfor kunder. Og så at alle sidder med flere forskellige funktioner og kompetencer.

– Noget, jeg vil tage med videre, er pitstops på opgaver. Det er et godt værktøj, fordi man på den måde hele tiden har et overblik over, hvor langt man er – men også sikrer, at man er på rette vej og sikrer den røde tråd. Derudover har jeg fået et godt indblik i, hvordan man skriver professionelle e-mails – og det tager jeg med videre.

– Den sjoveste oplevelse har helt klart været at få berøring med så mange forskellige opgaver, men også at få syn for meningen med min uddannelse. Uddannelsen er bred, og der er mange forskellige retninger at gå bagefter, så det er fedt at opleve én af de retninger. Derudover har det været fedt at være med på en opgave fra start til slut, så man kan se, hvilken virkning ens produkt har.

Tak for denne gang, Lecia og for dine fantastiske analytiske evner – og al held og lykke derude!