Image Alt
podcast-studie

Digital Marketing

Podcaststudie: Lad os lytte med

Podcast er populært. Og så er det et perfekt medie til at gå i dybden med både små og store emner til kunder, medlemmer og andre interesserede. Med en podcast står I i spidsen, og det er jer, der vælger hvem der skal hives ind som ekspert, og hvad I ønsker at kommunikere ud. Det er en måde at brande jeres virksomhed og få spredt både navn, budskaber og produkter ud til flere.

Vi er med fra første idé til færdig podcast

Idé- og konceptudvikling: Vi hjælper med at brainstorme, udvikle og gøre jeres nye idé konkret. Vi skaber unikke koncepter i samarbejde med jer, der passer til målgruppen, så jeres brand står stærkt i podcast-junglen, og I rammer den rigtige målgruppe.

Optagelse: Alt I skal medbringe er jer selv. Vi har nemlig alt andet. Vi står for alt det praktiske og opsætning af teknikken, så I kan koncentrere jer om det, der skaber værdi for jer. Udstyret står på vores kontor, og vi opsætter et rum til jer, hvor I kan optage i fred og ro. Med udstyret kan I optage op til fire personer ad gangen.

Redigering: Når I er færdige med optagelsen, hjælper vi med at redigere og mixe lyden, ligesom vi hjælper med at finde og tilføje musik, jingle og speaks. Vi rådgiver om underlægning, længde og levering og sørger for, at jeres podcast er klar og parat til lancering.

Lancering, distribution og PR: Vi er et kreativt hus med unikke, sjove og skæve ideer, der sørger for en lancering med et brag. Vi designer jeres podcast-logo og hjælper med at hoste podcasten og udgive den på relevante kanaler, så I kan få mest muligt ud af jeres podcast.

Jeres podcastbureau nær Kolding

Podcasts er det perfekte medie til at formidle stof, kommunikere med målgruppen og skabe nærvær. ImageConsult er et design- og kommunikationshus med speciale i at udvikle og producere koncepter indenfor digital markedsføring. Vi ligger uden for Jordrup ved Kolding, men har kunder fra hele landet.

Vi kan hjælpe jer med at håndtere hele processen fra idé til færdig podcast, men vi hopper også gerne ind, der hvor I har brug for hjælp, med nye øjne og mange års erfaring.

Leje af podcast-studie m. op til 4 mikrofoner

  • DKK 350 pr. time uden tekniker
  • DKK 900 pr. time med tekniker
  • DKK 1.799 for en dag uden tekniker
  • DKK 3.799 for en dag med tekniker
  • Redigering af lydfil: DKK 2.499,- (gælder en 30-minutters podcast-episode. Vi mikser lyd, jingle og musik, så du blot skal uploade din podcast – køb af musik og lydeffekter er ikke inkluderet)

Skal du have udviklet et sejt koncept til din podcast, så tag fat i os. Vi kan hjælpe fra start til slut.

Te, kaffe og vand er inkluderet. Frokost kan tilkøbes og vil variere efter ønske og dagspriser.

Merete

Få en snak om din podcast.

Kaffen er klar. Ring eller skriv til Merete.

Telefon: 7684 3405 | 3060 1001
Mail: mdp@imageconsult.dk