SYDTRAFIK // GRØN KONCERT

Vi vil så gerne have, at du tager bussen i stedet for bilen til Grøn Koncert i Esbjerg og Kolding. Kombinationen af bil og promiller er ikke verdens bedste. Samtidig kniber det med parkeringspladser.
Ja, og så er bussen bare bedre.

Udfordring: Sammen med Grøn Koncert præsenterer Sydtrafik en særlig event-billet, der kan bringe koncertgæsterne sikkert frem og tilbage for en flad 40 kr. Denne event-billet skal markedsføres, og Sydtrafik fik mulighed for at bruge Jacob Haugaard i en film skabt til digital brug. Tiden var knap. Vi havde 14 dage til at skabe en film, der ramte målgruppen, hvor vi skulle håndtere, koordinere og producere hele den festlige ballade.

Løsning: Over night fik vi skabt et håndskitset storyboard, som Grøn Koncert og Jacob Haugaard sagde OK til. Så var det ellers i gang med at skaffe og koordinere 40 statister, en bus, en chauffør, en instruktør, en fotograf, en tom mark, konfettirør og 57 andre småting og stumper på rekordtid. En efterlysning på facebook skaffede os statisterne. Effektiv og hårdslående projektledelse sammen med instruktør og Jacobs manager gjorde, at det hele klappede til sidst. Ja, selv vejret var med os.

Så er der kun tilbage at sige: Ja dak’, ja dak’, ja dak’…