Image Alt
Workshop: Boost din viden

Digital Marketing

Bliv skarp på din
markedsføring

Styrk dine kompetencer inden for salg og marketing, og skab mere værdi for din virksomhed. Vi trækker i arbejdstøjet sammen med jer, så I bliver skarpe på, hvordan I fører jeres strategier ud i livet. Vi tilbyder undervisning, kurser og workshops, der giver dit salg et boost, der kan ses på bundlinjen.

 

Salg og marketing

Mere kapow, salg og tænk-ud-af-boksen-workshops. Det er vores speciale. Vi hjælper jer med at tænke nyt og til at få et anderledes take på jeres markedsføring, så det får nyt liv, eller til at komme godt i gang, hvis I er helt grønne på området.

God markedsføring og salg går hånd i hånd – og god markedsføring kommer ikke uden hårdt arbejde. Vi hjælper jer med at lave alt lige fra gennemgang af medier til en helt ny strategi, hvor vi vurderer målgruppe, platform, grafik og formidling. Og vi kommer med eksempler og cases, som I kan bruge, når I kommer tilbage på kontoret.
Øvelse gør mester, og vi skal starte et sted. Vi faciliterer undervisning for både begyndere, øvede og avancerede formidlere, der har brug for mere viden om, hvordan man formidler et budskab på den rigtige måde for at ramme målgruppen.

 

 

Sociale medier

På et SoMe-kursus lærer I, hvordan I effektivt bruger sociale medier til at markedsføre jeres virksomhed, og hvordan I udarbejder en strategi, der skaber følgere, synlighed og interaktion.

Vores kurser i sociale medier bygges op om jer og de emner, I har lyst til at vide mere om. Er det fx Facebook-annoncering, Pinterest, organiske opslag på Instagram eller LinkedIn? Vi tilpasser undervisningen, så I får mest muligt ud af den, og er I allerede på et øvet niveau, springer vi basisviden over, så vi bruger timerne effektivt til at udvikle jeres SoMe-kendskab.

Fælles for vores SoMe-kurser er, at de altid tager udgangspunkt i jeres virksomhed og jeres problemstillinger, så I får ny viden, som I hurtigt kan omsætte til virkelighed.

 

 

Digital markedsføring

Google Ads, Facebook, SEO, SEM, paid, owned og earned – ja, det kan være lidt af en jungle at finde rundt i den digitale markedsføring. For hvornår, skal man bruge hvad? Og hvad står SEO egentlig for? Hvordan vinder man førstepladsen i Google-kapløbet? Og hvad koster Facebook-annoncering egentlig?

Digital markedsføring er et must, hvis du vil have en chance blandt konkurrenterne. For digital markedsføring har den store fordel, at den er der, hvor de potentielle købere er: internettet.

Vi tilbyder kurser i digital markedsføring, der sætter jer på det online landkort.

Med et kursus eller en workshop guider, rådgiver og vejleder vi jer – og så giver vi jer spaden i hånden, så vi sikrer, at I går fra kurset med ny og omsættelig viden, som I kan bruge på jeres egen arbejdsplads. Det er vigtigt for os, at kurset afspejler den hverdag, I har – og ikke blot bliver teoretisk funderet.

 

Skal vi booste din viden, dit salg og din strategi?

Har I brug for ekstra viden, et nyt take på tingene eller at udrette en ny strategi? Vi har mange års erfaring med formidling og undervisning i salg og marketing og hjælper dagligt virksomheder med at skabe mere synlighed og bedre kommunikation – og vi tager også gerne arbejdshandskerne på med jer.

Merete

Få en snak om dine digitale muligheder.

Kaffen er klar. Ring eller skriv til Merete.

Telefon: 7684 3405 | 3060 1001
Mail: mdp@imageconsult.dk